Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Irodamarket Kft.
  0 tétel 0 Ft
  Kosár részletes tartalma
rendelés fealdása
Keresés csak piactéren
Elfelejtett jelszó / első belépés

Zöld termékek
Márkák
CégünkrőlSzolgáltatásokKözbeszerzésKapcsolat-bejelentőHírekAkcióink
Adatvédelmi nyilatkozat

Online adatvédelmi nyilatkozat

Az Irodamarket Kft. elkötelezett az ügyfelek bizalmas és személyes információinak tiszteletben tartása és megőrzése iránt. A honlap oldalainak többsége bármikor megtekinthető anélkül, hogy a látogató felfedné kilétét, vagy bármilyen személyes információt szolgáltatna magáról. A honlap meghatározott részeihez való hozzáférés azonban az információk személyre szabása, illetve a látogatók pontosabb kiszolgálása érdekében regisztrációhoz kötött.

A felhasználókkal folytatott kommunikáció, valamint a termékek és szolgáltatások (ideértve a regisztrációt is) minőségének javítása érdekében a felhasználóktól adatokat kérhetünk a felhasználók személyes és üzleti érdeklődése, a rájuk vonatkozó statisztikai adatok, más termékeinkkel kapcsolatos tapasztalataik, és a kívánt kapcsolatfelvétel módja témakörében. Önt a regisztráció során arra kérjük, hogy részünkre olyan információkat adjon meg, melyek személyes adatoknak minősülnek.

Tájékoztatjuk Önt, hogy a vonatkozó törvényi szabályozás szerint jelen esetben az adatkezelés az Ön hozzájárulásán alapul. Más esetekben az adatkezelés alapulhat a törvény kötelező rendelkezésein is.  Tájékoztatjuk, hogy az Ön hozzájárulásával történő személyes adatainak kezelése az adatkezelő, vagyis az Irodamarket Kft. jogos érdekeinek érvényesítése céljából kerül sor. Ezen személyes adatokat Társaságunk csak azon dolgozói ismerhetik meg, akiknek munkája során elengedhetetlenül szükséges ezen adatok megismerése. Tájékoztatjuk, hogy az adatkezeléssel kapcsolatban az alábbi jogorvoslati lehetőségek illetik meg Önt:

Ön a vonatkozó jogi szabályozás szerint tiltakozhat a személyes adatainak kezelése ellen az adatkezelőnél.  Ha az adatkezelő az érintett tiltakozásának megalapozottságát megállapítja, az adatkezelést – beleértve a további adatfelvételt és adattovábbítást is – megszünteti és az adatot zárolja, valamint a  tiltakozásról, továbbá az annak alapján tett intézkedésekről értesítik mindazokat,   akik részére a tiltakozással érintettel személyes adatot korábban továbbította, és akik kötelesek intézkedni a tiltakozási jog érvényesítése érdekében.

Tájékoztatjuk, hogy Ön, a jogainak megsértése érdekében az adatkezelő ellen bírósághoz fordulhat. A bírósági eljárás törvényszéki hatáskörbe tartozik, amely az ügyben soron kívül jár el.

Egyes adatok (pl. e-mail cím) megadása kötelező, míg más adatok megadása a regisztrációnak nem előfeltétele. Az Irodamarket Kft. nem adja el, nem adja bérbe és nem is kölcsönzi az ügyfeleire vonatkozó információkat más cégeknek.

Az Irodamarket Kft., mint adatkezelő, az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény előírásait maradéktalanul betartva fogja az Ön adatait kezelni és nyilván tartani, s csak abban a körben, melyhez Ön kifejezett felhatalmazást adott.
A regisztráció során tudomásunkra jutott személyes adatait semmilyen körülmények között nem tesszük - az Ön kifejezett jóváhagyó hozzájárulása nélkül - más számára hozzáférhetővé, kivéve a jogszabályi kötelezés illetve a hatósági eljárás eseteit.

 

Vásárlási információk | Adatvédelmi nyilatkozat | Hogyan tudok rendelni? | Kereskedelmi feltételek | Reklamáció és Visszáru Tájékoztató | Kapcsolat | Hozzáadás a kedvencekhez
Hiba és Számlálóállás bejelentő
 
© 2017 Irodamarket Kft.   Kapcsolat: 1044 Budapest, Óradna utca 5. Tel.: +361-577-2750, Fax: +361-577-2758 solution by NetGo.hu